Vliegtuig

Vliegtuig vliegt over de Grand Canyon in de schemering Een vliegtuig klaar voor vertrek van Las Vegas naar de Grand Canyon.

Vliegtuig naar Grand Canyon

Meer tijd ter plekke

Met het vliegtuig van Las Vegas naar de Grand Canyon is een interessante mogelijkheid. De vlucht zelf duurt korter dan een helikoptervlucht zodat je meer tijd in de Grand Canyon kunt doorbrengen. Je krijgt een groter gebied te zien vanaf een grotere hoogte in vergelijking met de  helikoptertours.

Reizen per vliegtuig

Er zijn verschillende tours om uit te kiezen. De meest gebruikelijke tour doet er ongeveer zeven uur over, inclusief landen en een behoorlijke tijd in de canyon. Sommige tours vliegen over de Grand Canyon zonder te landen en bij één tour zit een overnachting op een ranch inbegrepen. Veel tours bieden de mogelijkheid van een helikoptervlucht na de landing. Er zijn drie tours die we aanbevelen. Lees er hieronder  aan de rechterkant meer over.  Onthoud dat de zuidkant van de Grand Canyon verondersteld wordt het beste uitzicht te hebben over de canyon.

Helikoptertour upgrade

De helikoptertours kunnen wat verschillen. Dat hangt ervan af of je aan de westkant of de zuidkant van de Grand Canyon bent. De helikoptervlucht die beschikbaar is aan de westkant duurt korter en brengt je naar de bodem van de canyon. Aan de zuidkant van de Grand Canyon  duurt de sightseeing tour per helikoptertour langer (25 minuten), maar heeft geen landing.

Geselecteerde tours

Uitzicht zonsondergang vanuit het vliegtuig over Grand Canyon

Grand Canyon Westkant en Grond Dagtrip vanuit Las Vegas met Skywalk Optioneel

Prijs vanaf: €270
Reizigersbeoordeling: Vijf sterren beoordeling
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 7 uur
Info: Reis naar de westkant van de Grand Canyon in een vliegtuig met vaste vleugels en laat je verrassen door de adembenemende uitzichten over een van de meest onvoorstelbare natuurlijke wonderen van de wereld! Deze veelomvattende dagtocht vanuit Las Vegas heeft alles. Geniet van een helikoptertocht naar de bodem van de canyon en een boottocht over de Colorado Rivier. Bezoek het dorp van de Hualapai indianen en geniet van een barbecue aan de rand van de canyon. Meer info, tarieven en boeking…

ATV North Grand Canyon

Grand Canyon Noordkant 10 Deluxe Lucht en Grond Tour

Prijs vanaf: €290
Reizigersbeoordeling: Vijf sterren beoordeling
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 8 uur
Info: Geniet van een reis per vliegtuig naar de verre noordkant van de Grand Canyon en een dag op een echt functionerende ranch. Op de Bar 10 Ranch is een verscheidenheid aan extra opties die je kunt doen, waaronder een ATV rit en nog veel meer. Een hartige lunch in western stijl is ook inbegrepen. Als je de echte Grand Canyon wilt zien, bezoek dan de spectaculaire noordkant. Meer info, tarieven en boeking…