Grand Canyon Helikopter

Een helikopter vliegend bij zonsondergang in de Grand Canyon. Uitzicht vanaf de Grand Canyon Skywalk. Een vertrekkende  helikoptertour  in Tusayan.

Grand Canyon helikopter vlucht deluxe

Meer tijd en betere uitzichtpunten

We hebben enkele fantastische tours geselecteerd, waaronder de deluxe tour met een Grand Canyon helikopter, voor diegenen die meer tijd willen besteden en meer willen ervaren als ze in een helikopter over de Grand Canyon vliegen. Bij deze tours, die allemaal naar de westkant van de Grand Canyon gaan, is een landing in de Grand Canyon inclusief (met uitzondering van de Viator-tour, waar landen een extra optie is). Het  is mogelijk om een wandeling door de Grand Canyon toe te voegen. In het algemeen houdt in dat meer tijd tijdens deze tours meer mogelijkheden biedt om verschillende uitzichtpunten te kennen en meer te doen. Lees de mogelijkheden door en kies wat je wil doen als je boekt!

Grand Canyon Skywalk

Je kunt de Grand Canyon skywalk aan alle onderstaande tours toevoegen. De Skywalk is een brug in de vorm van een hoefijzer, die zich 21 meter vanaf de rand uitstrekt, 1450 meter boven de Colorado rivier. Het kost ongeveer €20 of iets meer om dit toe te voegen. De meeste mensen die met een helikopter naar de Grand Canyon vliegen, krijgen dit niet te zien. Meer informatie over de Grand Canyon Skywalk.

Geselecteerde tours

Westkant helikoptertour bij zonsondergang

Viator-exclusieve helikoptertour naar de Grand Canyon

Prijs vanaf: €410
Reizigersbeoordeling:
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 7 uur
Info: Neem een deluxe helikoptertour vanaf Las Vegas naar de westkant van de Grand Canyon. In de Grand Canyon heb je de tijd om zelf haar schoonheid te verkennen en vervolgens een optionele helikoptertour te nemen naar een prive landingsstrook onderin de canyon. Aan de westkant heb je ook de optie om over de Skywalk te lopen. Meer info, tarieven en boeking…

Helikopter in de Grand Canyon, naar de Colorado River.

Ultieme 3-in-1 Grand Canyon Tour zowel met vliegtuig als helikopter

Prijs vanaf: €410
Reizigersbeoordeling:
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 6 hours
Info: Na een comfortabele vlucht naar de westkant van de Grand Canyon vanaf Las Vegas, geniet je van een spannende helikoptertour naar een privé plek langs de Colorado Rivier. Bezoek Eagle Point en Hualapai Village met een bustocht langs de rand, gevolgd door een barbecue lunch op Guano Point terwijl je over de adembenemende canyon uitkijkt. Upgrade naar de Grand Canyon Skywalk voor  ongelooflijke panoramische uitzichten! Meer info, tarieven en boeking…