Helikoptervlucht

Een vliegende helikopter op een tour naar de Grand Canyon. Helicopters on the gound in Las Vegas ready to go to Grand Canyon.

Grand Canyon helikoptervlucht

Las Vegas en Grand Canyon

Veel toeristen beschouwen de Grand Canyon helikoptervlucht als het hoogtepunt van hun reis naar Las Vegas. Aan het begin van de tour wordt je opgehaald bij je hotel in Las Vegas en met een limousine naar het vliegveld vervoerd. De helikopter brengt je naar de westkant van de Grand Canyon en onderweg zie je attracties zoals de Lake Mead en de Hoover Dam. Na 45 minuten in de lucht, land je binnenin de Grand Canyon en wordt er een champagne picknick geserveerd. Als je klaar bent met eten en alle foto’s genomen zijn, brengt de helikopter je terug naar Las Vegas waar je weer bij je hotel wordt afgezet.

Verschillende tours

Een Grand Canyon helikoptervlucht inclusief landen duurt ongeveer vier uur totaal. Sommige tours bieden optionele activiteiten aan zoals een boottocht over de Colorado rivier of een bezoek aan de Grand Canyon Skywalk (een doorzichtige brug in de vorm van een hoefijzer). Je kunt ook uit langer durende tours kiezen, zodat je meer tijd in de Grand Canyon kunt doorbrengen, lees hier over deze  helikoptervluchten naar de Grand Canyon.

Tarieven en boeken

De tourprijzen worden getoond bij hun beschrijving. Sommige van deze tours berekenen benzine of administratiekosten. Boek de tour van je keus bij onze boekingswebsite voor de beste tarieven. Sommige helikoptertours zijn gauw uitverkocht voor populaire data, zorg dat je op tijd boekt.

Zonsondergang helikoptertour

Onze favoriete tour is de luxe helikoptervlucht, waarbij je terugvliegt bij zonsondergang. Wij hebben deze helikoptervlucht de eerste keer dat we in Las Vegas waren gedaan en het is nog steeds onze eerste keus. Het is prachtig om te zien hoe de zon ondergaat over de bergtoppen in de Grand Canyon. Bovendien kun je op de terugweg de lichtjes van de Las Vegas Strip zien met alle hotels die de duisternis van de woestijn verlichten. Deze tour is inclusief ophalen bij het hotel per limousine. Zie de tour linksonder.

Lijst van alle helikoptervluchten met prijzen en gedetailleerde informatie.

Geselecteerde tours

Helikopter vliegen in de Grand Canyon bij zonsondergang.

Grand Canyon Westkant Deluxe Zonsondergang Helikoptervlucht

Prijs vanaf: €430
Reisbeoordeling:
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 3 uur 30 minuten
Benzinekosten: $10
Info: Vertrek van Las Vegas, een magische helikoptervlucht bij zonsondergang door de  Grand Canyon. Je geniet van een 45 minuten durende helikoptervlucht heen en terug, je landt op de bodem van de Grand Canyon voor een champagne picknick terwijl je de wisselende kleuren van de zonsondergang bekijkt, vervolgens vlieg je laag over de beroemde neon verlichte Las Vegas strip op de terugweg.  Meer info, tarieven en booking…

Foto van ons met de helikopter in Grand Canyon

Grand Canyon Helicoptervlucht vanaf Las Vegas

Prijs vanaf: €320
Reizigersbeoordeling:
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 4 uur
Benzinekosten: $45
Info: Geniet van een exclusieve ervaring in de Grand Canyon met deze opwindende helikoptervlucht vanaf Las Vegas! Na een rustige en prachtige vlucht over Hoover Dam en Lake Mead naar de westkant van de Grand Canyon, land je op een prive landingsbaan in de canyon voor een toast met champagne en wat snacks. Er zijn geen andere  Grand Canyon helikoptervluchten die zo diep landen, je krijgt dus een ongeëvenaard uitzicht op de Grand Canyon in al zijn glorie. Meer info, tarieven en boeking…