Busreis

Busreis naar de Grand Canyon

Volledige dagtocht

Een busreis naar de Grand Canyon is een goed alternatief voor zelf rijden. Deze busreis naar de westkant van de Grand Canyon duurt ongeveer drie en een half uur vanaf Las Vegas en een beetje langer naar de zuidkant. Er zijn optionele activiteiten als je aankomt. Je kunt een helikoptertour maken, een boottocht, uitzichtpunten bezoeken of de Grand Canyon Skywalk doen – een uitzichtpunt gemaakt van glas. Deze opties kunnen als extra worden toegevoegd als je de bustocht boekt. Dit is goedkoper en eenvoudiger dan kaartjes ter plekke te kopen.

Grand Canyon busreis naar de zuidkant

We raden je een busreis aan naar de zuidkant van de Grand Canyon. Deze tocht is maar een paar uur langer en het uitzicht wordt over het algemeen als beter beschouwd. Het is ook mogelijk je tour up te graden met een helikoptertour van 25 minuten over de diepste en meest fascinerende delen van het nationale park.

Geselecteerde tours

Een blije toerist  op een uitzichtpunt aan de zuidkant van Grand Canyon.

Grand Canyon Zuidkant  Bustocht met Optionele Upgrades

Prijs vanaf: €86
Reizigersbeoordeling:Vier sterren
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 15 uur
Info: Ga lekker zitten en ontspan je als de buschauffeur je van Las Vegas naar de zuidkant van de Grand Canyon brengt, terwijl hij onderweg vertelt. Je kunt je tour upgraden en kaartjes met korting kopen voor de prachtige IMAX film over de Canyon bij het Bezoekerscentrum van de National Geographic op de enige bustocht die bij dit centrum stopt. Meer info, tarieven en boeking.

Groepsfoto met uitzicht over de Grand Canyon Skywalk.

Grand Canyon Westkant Dagtocht per Bus, Helicopter en Boot met Skywalk Optioneel

Prijs vanaf: €340
Reizigersbeoordeling: Vier en een halve ster
Vertrek van: Las Vegas
Duur: 12 uur
Info:  Doe een dagtocht vol actie met een busreis, helikoptervlucht of boottocht  naar de westkant van de Grand Canyon. Dit is een van de Las Vegas tours die je niet mag missen! Je vliegt in een helikopter langs de rand, vaart over de Colorado River, bezoekt de Hualapi Ranch voor een lunch met cowboys en daarna rijd je langs prachtige uitzichten langs de westkant van de Grand Canyon. Meer info, tarieven en boeking.